Register

A password will be e-mailed to you.

Vianočný, letný, jesenný, prípadne výpredaj s halloweenskou tematikou sú už neodlúčiteľnou súčasťou každoročných enormným zliav počas, ktorých si môžete uchmatnúť zaujímavé tituly za zlomkové ceny. Poľsko však zanedlho oslávi sté výročie samostatnosti, konkrétne 11. novembra 2018, no a obchody s virtuálnymi hrami sa tejto príležitosti chytili a priniesli hráčom špeciálny výpredaj. 

Bez akýchkoľvek tajností môžeme prehlásiť, že poľskí vývojári sa radia k tým šikovnejším. Každoročne nám hráčom prinášajú množstvo zaujímavých projektov, či už z hororového žánru, prípadne zaujímavé stratégia alebo aj honosné RPG. Často sa síce jedná o nezávislé projekty, no to kvalitu ich počinom rozhodne neuberá, práve naopak, nakoľko niekedy sa jedná o naozajstné skryté klenoty. Tým najlepším hrám sme sa venovali aj v našom špeciáli TOP 12 najlepších poľských hier. K akým zlacneným hrám sa aktuálne môžete dostať? Určite musíme spomenúť dnes už legendárny titul The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, ktorý môžete získať na oboch platformách pri 60% zľave za cenovku 19,99 €. Pokiaľ teda chcete živý fantasy svet s bohatými príbehovými možnosťami, bezchybný bojový systém s dôrazom na RPG elementy a stovky hodín zábavného obsahu, viete po akej hre siahnuť.

Ďalej by sme mali upozorniť na nenápadnejší psychologický horor Layers of Fear, disponujúci mrazivou atmosférou opusteného anglického sídla. Ten Steam ponúka pri 75% zľave za 4,99 €, pričom na GOGu ho získate o 60 centov lacnejšie. K dispozícii je aj experimentálnejší projekt SUPERHOT, ktorý je na Steame so 40% zľavou k získaniu za 13,79 €. Úspešný Frostpunk, v ktorom sa staráte o jedno z posledných teplých miest v mrazivej pustatine je k získaniu na oboch platformách za 21,78 € a to pri 27% zľave. Nakoniec môžeme spomenúť i brutálnu first person akciu Shadow Warrior 2, ktorá sa na Steame dočkala 66% a je k dispozícii za 12,57 €, pričom na GOGu je takmer o tri eurá drahšia.

Hoci oba výpredaje vznikli na základne rovnakej udalosti, paradoxne netrvajú rovnako dlho. V prípade, že by ste si radi uchmatli Steam verziu nejakého kvalitného poľského projektu, mali by ste sa poponáhľať, nakoľko výpredaje končia už 9. novembra 2018. Platforma GOG.com však ponúka masívne zľavy až do 12. novembra 2018, čiže o celé tri dni dlhšie.

Komentuj!