Register

A password will be e-mailed to you.

Londýnsky MCM Comic Con je akcia, ktorá sa klasicky koná dvakrát do roka v Excel aréne. My sme navštívili ten októbrový Comic Con a ak by ste chceli dodatočne nasať jeho atmosféru, môžete tak učiniť aj prostredníctvom galérie z tohto podujatia.

Celá akcia prebiehala v dňoch 26-28. októbra 2018. Počas tohto víkendu ste mohli stretnúť rôzne osobnosti či už herného, filmového alebo komiksového razenia – napríklad v USA veľmi populárnych hercov zo seriálu Critical Role, bol tam aj Paul Bettany (Jarvis/Vision z Marvel Cinematic Universe), Nolan North (Uncharted), Chris Barrie (Red Dwarf), Colin Baker a Paul McGann (Doctor Who), hercovia z Blake’s 7 a ďalší.

Piatok bol štandardne tichší deň a problém s radmi nebol takmer nikde. Mali ste možnosť tam vidieť množstvo zaujímavých cosplayerov. Teploty vonku neboli veľmi priaznivé (okolo piatich stupňov), ale vnútri v hale to už bolo lepšie. V sobotu už Excel aréna praskala vo švíkoch a za istých okolností ste sa mohli dostať dnu až niekedy poobede. Nával ľudí bol citeľný a v niektorých momentoch bol problém sa pohnúť. My osobne sme oba dni absolvovali v cosplayovom oblečení – v piatok sme prišli ako Chloe Price a Captain Spirit z Life is Strange a v sobotu zas ako Raziel a Moebius zo série Legacy of Kain. Celkovo bol tento Comic Con vydarený a budúci rok sa určite znova zúčastníme.

Ak vám galéria v článku nestačí, všetky fotografie z toho podujatia nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!