Register

A password will be e-mailed to you.

Japonská spoločnosť Sony konečne zverejnila novú nádielku hier určenú pre predplatiteľov služby PlayStation Plus. Tá ponúkne hneď niekoľko zaujímavých titulov, ktoré si majitelia konzol PlayStation budú môcť pridať do svojej hernej knižnice. Čo prinesie november 2018?

Na PlayStation 4 si si budete môcť zahrať šialenú FPS Bulletstorm: Full Clip Edition, v ktorej sa budete snažiť prežiť na planéte plnej mutantov. Ak by ste mali pre zmenu chuť vyskúšať si ako to chodí u japonskej mafie, určite vás poteší akčná adventúra Yakuza Kiwami, kde sa budete brodiť uličkami fiktívnej japonskej štvrti Kamurocho.

Na PlayStation 3 bude k dispozícii hneď pätica party hier, ktorá je súčasťou titulu The Jackbox Party Pack 2 a aby toho nebolo málo, PlayStation 3 ponuku doplní aj zaujímavá plošinovka Arkedo Series. Na svoje si prídu aj majitelia konzol PlayStation Vita a hneď vďaka dvojici hier, ktoré budú navyše dostupné aj na konzolách PlayStation 4. V titule Burley Man at Sea sa vyberiete na dobrodružnú cestu  troma mužmi, no a v hre s názvom Roundabout zase zasadnete za volant limuzíny a budete voziť rôznych pasažierov.

Pozdáva sa vám novembrová ponuka viac ako tá z minulého mesiaca? Podeľte sa o svoj názor prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!