Register

A password will be e-mailed to you.

Gaijin Entertainment vydali update Update 1.83 “Masters of the Sea” pre bojovú MMO hru War Thunder. Komplexný update otvára v minulosti uzamknutý test námorných síl pre všetkých hráčov, poskytuje im velenie nad viac ako osemdesiatimi plavidlami zo Spojených štátov, Nemecka a Sovietskeho zväzu. Vrtuľníky sú nateraz odteraz dostupné pre odblokovanie, hru je už možné hrať aj na Xbox One a okrem toho update obsahuje aj množstvo vylepšení, nových funkcií a vozidiel, ktoré si hráči môžu vyskúšať.

Očakávané verejné spustenie námorných síl pre všetkých hráčov na PC a na konzolách je najväčšou črtou pre update “Masters of the Sea”, keďže je teraz k dispozícii pre všetkých hráčov 85 historických lodí zo Spojených štátov, Nemecka a Sovietskeho zväzu. Všetci kapitáni hry War Thunder môžu teraz rozkazovať bojovým lodiam, od torpédových lodí po krížniky, pri náročných námorných bojoch proti iným hráčom a ich lodiam a lietadlám.

Zatiaľ čo trvá boj na otvorenom mori, nový národ Veľká Británia vstupuje do bojov v uzamknutom testovaní s 26 plavidlami, vrátane slávnej korvety triedy Flower – ktorá je symbolom britského víťazstva. Hráči, ktorí chcú byť medzi prvými, hrajúcimi s britskou flotilou, sa k nej môžu dostať splnením úloh v hre, alebo zakúpením si britského námorného balíka v hernom obchode War Thunder store. Vývoj režimu námorných síl pokračuje v plnom prúde. Pracuje sa na hre s mnohými národmi, s ich vlastnými plavidlami, pre viac lodí aj pre národy, ktoré už sú v hre, ďalších herných režimoch a rozšírených funkciách, ktoré sú plánované pre budúci update War Thunder.

K dispozícii sú tiež nedávno zavedené vrtuľníky Spojených štátov a Sovietskeho zväzu, a tiež sú pre tento update hry premiérovo k dispozícii nemecké vrtuľníky. Vrtuľníky predstavujú nový druh moderných vozidiel, ktoré sú teraz k dispozícii v hre War Thunder. Tie vynikajú v podpore proti pozemným vozidlám, ale sú zraniteľné pri útokoch zo vzdušného priestoru. Hráči môžu kombinovať a bojovať s vrtuľníkom aj pozemnými silami ako tankami, alebo môžu bojovať vrtuľníkom proti vrtuľníku a útočiť na pozemné ciele.

S predbežným vydaním na Xbox One, ktoré sa pomaly blíži, je War Thunder konečne k dispozícii zadarmo pre odberateľov Xbox Live Gold. Hráči, hrajúci na konzolách sa teraz môžu pripojiť ku kamarátom hrajúcim na PC na tankoch, lietadlách, vrtuľníkoch a v neposlednom rade aj na lodiach.

Rozšírené funkcie tejto aktualizácie taktiež obsahujú nové lietadlá a nové tanky pre už existujúce národy, ako je napríklad nemecký bombardér Ju 288C a japonský raketový tank typu 75. Sú tu aj nové herné miesta a iné vylepšenia. Ekonomické zmeny sa týkajú zvýšenia získaných bodov na výskum (RP) a ide o odmenu pre aktívnych hráčov pozemných síl špeciálne počas dlhších bojov.

Pre viac informácii o War Thunder update 1.83 “Masters of the Sea” je potrebné navštíviť oficiálnu stránku hry: http://www.warthunder.com

Komentuj!