Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že fialový dráčik menom Spyro sa dočká svojho remasterovaného návratu na videoherné obrazovky vieme už nejakú dobu, konkrétne oficiálne bolo všetko potvrdené v apríli tohto roku. Po krátkom odložení, ktoré bolo, pravdepodobne, spôsobené snahou umiestniť všetky tri legendárne diely na fyzické disky, už Spyro klope na dvere so svojim launch trailerom. 

Pokiaľ sa pýtate, či je nový dátum vydania stále stanovený na 13. november 2018, odpoveď znie áno. Hoci je trochu zvláštne, že launch trailer bol vypustený do sveta tri týždne pred oficiálnym vydaním titulu, v dnešnej dobe to zase nie je až tak úplne neobvyklé. Ukážka napovedá, že pôjde o rovnako kvalitný remaster, rovnako ako tomu bolo aj v prípade Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Môžete sa teda tešiť na výbornú platformovú záležitosť plnú jednoduchého i náročnejšieho skákania, zaujímavé minihry, rozmanité lokácie, ktoré sršia farbami a nebude chýbať ani milý humor. Zastúpené je i chrlenie ohňa po rôznorodých protivníkoch, či lietanie. Na túto jedinečnú kolekciu troch hier o svojskom dráčikovi sa môžu pomaly pripravovať majitelia konzol PlayStation 4 a Xbox One. Dátum vydania pre osobné počítače, či Nintendo Switch je momentálne v nedohľadne, no určite je tu šanca, že sa neskôr dočkajú i títo hráči.

Komentuj!