Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oslavujú Halloween v post-apokalyptickej online hre Crossout. Do 1. novembra môžu hráči vytvoriť unikátne dekoratívne predmety pre ich Crossout vozidlá zbieraním “Tricky treats” prostredníctvom herných úloh. Predmety ako bláznivý výfuk a pohrebný roh nielenže vzbudzujú strach v srdciach nepriateľov, ale tiež zvyšujú skúsenosti, ktoré hráč získava používaním vozidla v bitke.

Prvá misia, ktorá ponúka “Tricky treats” ako odmenu je “Hon na čarodejnice”, bitka, kde hráči bojujú, aby získali veniec strašidelných balónov. Po pripojení venca sa hráči stanú “čarodejnicami”, kde na nich iní hráči útočia a je potrebné mať pod kontrolou veniec čo najdlhšie. S každým kto hrá to isté, je potrebné získať veniec pomocou špeciálne upraveného vozidla bez zbraní a len vďaka vodičským schopnostiam. Prostredie, kde sa hra odohráva, ponúka množstvo priestoru z každého hľadiska a len najlepší si udrží veniec dostatočne dlho na dosiahnutie víťazstva.

Hráči, ktorí preferujú riešenie problémov prostredníctvom zbraní a kanónov sú ideálni pre PvP misiu “Trick or Treat!”, kde je všetko o premene vozidiel na kovový šrot. Hráči, ktorí prežili a zničili čo najviac nepriateľov, dostanú “Tricky treats” ako odmenu po bojoch.

A nikto nemôže mať dosť “Tricky treats”! K dispozícii je 23 dekoratívnych predmetov, unikátne farby a nálepky pre vozidlá v obchode Halloween. Háči si môžu hrdo namontovať svoje ťažko získané predmety Halloween na svoje vozidlá a ukázať ich v bitke, alebo ich môžu predať iným hráčom na hernom trhu a získať tým dôležité mince.

Pre viac informácií o Halloweene v Crossout navštívte oficiálnu stránku hry.

Komentuj!