Register

A password will be e-mailed to you.

Golden Joystick Awards je už tradičný ceremoniál, na ktorom sú pravidelne odmeňované tie najlepšie videoherné tituly a to ocenením v tvare zlatého joysticku. Pôvodne vyberali výhercov jednotlivých kategórii britskí občania, dnes môže hlasovať úplne každý používateľ s prístupom na internet. Okrem možnosti odovzdať hlas vášmu favoritovi však získate po vzore minulého roka i hodnotnú virtuálnu cenu. 

Pokiaľ ste sa už v minulosti zúčastnili hlasovania v tejto ankete, viete, čo od nej môžete očakávať. Čaká na vás šestnásť unikátnych kategórii, pričom môžeme spomenúť napríklad hru s najlepším príbehom alebo najočakávanejší nachádzajúci titul, najlepšie ozvučenie, prípadne najlepší exkluzívny titul. V každej z nich si môžete vybrať svojho favorita, ktorý vás, či už svojím vizuálnym spracovaním strhol, nadchol unikátnou hrateľnosťou alebo zaujal príbehom. Samozrejme, nemusíte hlasovať v každej z prítomných kategórii, iba v tých, kde chcete pomôcť svojim obľúbeným autorom alebo hrám získať prestížne ocenenie.

Odmenou pre tento rok sú e-knihy v hodnote až do 26,99 dolára. K dispozícii je napríklad T3 Buyer’s Guide, Retro Gamer Annual vol. 4, či Minecraft vol. 17. Po zaslaní vašich favoritov vám budú na e-mail poslané ďalšie inštrukcie, vďaka ktorým získate jednu zo spomínaných virtuálnych kníh. Hlasovanie končí až 25. októbra, čiže máte dostatok času na zváženie dostupných kandidátov v kategóriach. Hlasovať môžete po kliknutí na priložený obrázok.

Komentuj!