Register

A password will be e-mailed to you.

Na internetovom obchode GOG.com sa práve rozbehla veľká akcia, pri príležitosti 10. výročia založenia tejto platformy. Akcia s názvom 10th Anniversary Collection III: The Modern Classics obsahuje kompiláciu troch zaujímavých titulov: novodobú českú klasiku Kingdom Come: Deliverance, ťahové RPG Battle Chasers: Nightwar a novú japonskú stratégiu Shadows Tactics: Blades of the Shogun. Tento balíček hier je momentálne možné zakúpiť za 21.59 eur.

Táto akcia je z pohľadu domácich hráčov zaujímavá práve tým, že obsahuje Kingdom Come: Deliverance, ktorý tak môžete získať za historicky najnižšiu cenu. Pokiaľ sa teda o túto hru dlhodobejšie zaujímate, bolo by vhodné porozmýšlať nad kúpou tohto balíčku, zvlášť keď sa hra v podobnej cene tak skoro, pravdepodobne, neobjaví. Pri tejto príležitosti GOG zároveň spustil hlasovanie o hru, ktorá bude dočasne zadarmo. Vo všetkých troch prípadoch ide o pozoruhodné a kvalitné tituly, takže pokiaľ máte účet na GoGu, tak neváhajte  a hlasujete. Na výber máte akčný Shadow Warrior 2, mysterióznu adventúru Firewatch, alebo štylizovanú strielačku SUPERHOT.

Čo sa týka akciových hier za zníženú cenu, Shadow Tactics: Blades of the Shogun je stealth akcia, odohrávajúca sa vo feudálnom Japonsku. Ovládate v nej družinu smrtiacich bojovníkov s unikátnymi a rozličnými schopnosťami. Nájdete medzi nimi samuraja, ninju, lovkyňu, gejšu a starého vojaka. Úlohy a situácie, ktoré vám hra predkladá, si vyžadujú vaše taktické myslenie a plánovanie vrátane využitia všetkých rôznorodých schopností jednotlivých členov vašej skupiny.

Battle Chasers: Nightwar je RPG nadväzujúce na populárny komiks z 90. rokov s názvom Battle Chasers od Joea Madureiry. Na hre sa podieľali okrem neho aj tvorcovia série Darksiders a behom krátkej doby bola úspešne zafinancovaná cez Kickstarter. Dej sa odohráva vo fantasy arcanepunkovom svete plnom mágie a mechanických výtvorov.

Kingdom Come: Deliverance naopak určite netreba nijak zvlášť predstavovať. Toto české RPG, vychádzajúce z historických reálií konca 14. storočia, vzbudilo v našich končinách zaslúženú pozornosť. Všetko potrebné sa o ňom môžete dočítať v našej recenzii. Pokiaľ sa aktívne chcete zapojiť do osláv 10. výročia založenia GOGu a buď zahlasovať o hru, alebo využiť akciový balíček, tak neváhajte, lebo akcia by mala skončiť vo štvrtok večer.

Komentuj!