Register

A password will be e-mailed to you.

Komunitná manažérka štúdia Blizzard Entertainment Brandy Camel nedávno oznámila, že vývojári z tohto štúdia pripravujú viacero herných projektov, ktoré budú nejakým spôsobom súvisieť s legendárnym hack and slash titulom Diablo.

O aké hry pôjde a akým spôsobom budú prepojené s Diablom nie je presne známe, avšak o niektorom z týchto projektov sa pravdepodobne dozvieme už tento rok, konkrétne začiatkom novembra, kedy sa koná BlizzCon 2018.

Pred pár dňami na Twitteri Brandy Camel odhalila viac o budúcnosti série Diablo. Okrem novej sezóny nazvanej “Greed”, Brandy odhalila, že sa pracuje aj na viacerých projektoch z tohto univerza a že niektoré z nich by Blizzard mohol odhaliť už v tomto roku. Niektoré z nich budú trvať dlhšie ako ostatné. Brandy zároveň uviedla, že Blizzard by mohol odhaliť na čom pracuje ešte v tomto roku. My už vieme, že Blizzard hľadá nových zamestnancov, ktorí by sa mali pripojiť k novému tímu a pravdepodobne pracovať na novom, zatiaľ neohlásenom dieli tejto kultovej série. V hre je aj mobilná verzia pôvodného Diabla alebo prípadne remaster prvých dielov. V týchto chvíľach sú to však všetko iba špekulácie. Budeme si musieť počkať, až bude Blizzard pripravený na oficiálne oznámenie. Síce sa verejne špekuluje o Nintendo Switch verzii titulu Diablo III, ale nábor zamestnancov takmer určite súvisí s mnohonásobne väčším projektom.

Jedným z týchto projektov bude každopádne animovaný seriál inšpirovaným Diablom. O ten totiž prejavil záujem Netflix, v ktorého portfóliu si mimo iné môžete pozrieť aj pozitívne hodnotenú animovanú verziu Castlevanie. Všetko však závisí od finálnych rokovaní s Blizzardom. Tak či tak, budúcnosť značky Diablo je momentálne pomerne ružová.

Komentuj!