Register

A password will be e-mailed to you.

O pripravovanom akčnom survival titule s názvom Days Gone, na ktorom aktívne pracuje štúdio SIE Bend Studio, sme už počuli naozaj mnoho. Pompéznym štýlom sa predviedol na tohtoročnej E3, bližšie nám bol predstavený i svet očakávanej exkluzivity, pričom bolo takmer isté, že si ukradne trochu pozornosti aj na japonskej hernej výstave Tokyo Game Show. Tam sa Days Gone dočkal nové pätnásťminútového gameplay videa. 

Ten v podstate láka na to, čo už bolo dávnejšie videné a počuté, avšak i napriek tomu sa jedná o pôsobivé gameplay video. Opäť sme svedkami toho, ako nehostinný dokáže byť svet Days Gone, keďže v jednom z úvodných záberov živí mŕtvi doslova roztrhajú na kusy slabšieho člena svorky, ktorý až nápadne pripomína malé a nevinné dieťa. Tiež sa dozvedáme, že prieskum prostredia je pomerne podstatný, avšak následne už sledujeme klasické krvavé jatky. V nich autori predvedú niekoľko slušných útokov z brokovnice, no následne sa sústredia aj na predstavenie chladnejších zbraní, či mobility protivníkov. Vzhľadom na predošlé videá asi nikoho neprekvapí, že ukážka nakoniec končí bojom s obrou hordou zombie, pričom práve tento súboj bol súčasťou starších videí.

Pokiaľ sa na Days Gone tešíte, budete si ho môcť zahrať až na začiatku budúceho roku. Exkluzívny titul pre konzolu PlayStation 4 totiž vychádza 22. februára 2019.

Komentuj!