Register

A password will be e-mailed to you.

V uplynulých dňoch v Japonsku prebehla známa akcia – Tokyo Game Show. Akcia zameraná prevažne na japonské tituly každoročne predvádza očakávané hry z krajiny vychádzajúceho slnka. Tentokrát tu máme pokračovanie možno najštýlovejšej série všetkých čias – Devil May Cry 5.

Devil May Cry 5 zatiaľ vyzerá minimálne tak dobre ako staršie diely.Nový, trojminútový trailer nám ukazuje v plnej paráde nielen Danteho, ale aj ďalšie zaujímavé postavy. Popri ňom môžeme pozorovať aj jeho ,,náhradníka” zo štvrtého dielu Nera, ktorý podľa záberov vo videu nižšie dokazuje, že ani on nepatrí do starého železa.

Čo určite poteší fanúšikov, je prítomnosť starých známych postáv ženského zastúpenia z druhého a tretieho dielu. Okrem Lady a Trish nám trailer ukazuje dve nové postavy. Zaujímavejšou z nich je potetovaný chlapík s jednoduchým menom V. Vedľa Danteho a Nera bude práve on treťou hrateľnou postavou v novom dieli tejto démonickej akcie.

Celý trailer končí ukážkou špeciálnej edície, ktorá bude okrem troch ďalších zbraní pre Nera, obsahovať zbraň Mega-Buster, odkazujúca na legendárnu sériu s Mega Manom. Deluxe Edition však bude s výnimkou tejto vydarenej vsuvky  typická špeciálna edícia so všetkým čo k tomu patrí – čiže poväčšine kozmetický obsah, ktorý je spísaný na obrázku nižšie.

Nový trailer nám ukazuje, že vlak s menom Devil May Cry je opäť na správnych koľajách. Gameplay vyzerá skvelo, fanúšikov poteší prítomnosť postáv ikonických pre sériu a plnohodnotný piaty diel zrejme urobí hrubú čiaru za odbočkou z roku 2013. Za trojicu postav v Devil May Cry 5 si budeme môcť zahrať už 8. marca 2019.

Komentuj!