Register

A password will be e-mailed to you.

Musíme uznať, že službe Humble Bundle to v poslednom čase poriadne ide. Prednedávnom sme vás informovali o zaujímavom Unity baličku a teraz nás opäť atakuje poriadne nabitou ponukou.

Ponuka je tentokrát skutočne pestrá. Za 0,85 € a viac si do svojej videohernej knižnice môžete pridať nasledujúce tituly: arkádovú klasiku Crazy Taxi, automatový hit Streets of Rage, futuristickú strieľačku Binary Domain a v neposlednom rade skejterskú záležitosti OlliOlli2: Welcome to Olliwood. Všetky štyri hry sú špecifické a dostatočne kvalitné.

V druhej skupine za 5,36 € si hráč môže odomknúť ešte niečo zaujímavejšie hry. Štvoricu titulov tvorí: osobitý Surgeon Simulator: Anniversary Edition, nadpriemerná pretekárska záležitosť Grid 2, skvelé akčné RPG Alpha Protocol a nepriame pokračovanie českého hitu Operation Flashpoint: Dragon Rising s nazvom Operation Flashpoint: Red River.

Tretiu a poslednú skupinu s cenovkou 7,71 € tvoria iba dva tituly. Konkrétne ide o pokračovanie budovateľskej stratégie Stronghold Crusader s nazvom Stronghold Crusader 2, ktoré poteší nejedného priaznivca stredoveku a to doplní epizodická adventúra Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Ako je už zvykom, Humble Bundle opäť ponúka širokú škálu kvalitných, respektíve dostatočne atraktívnych titulov za výhodné ceny. Ak vám v zbierke chýba niektorý zo spomínaných kúskov, poprípade máte niektorý už dlhšie v hľadáčiku, teraz je ten najlepší čas si tieto hry zaobstarať. Môžete tak učiniť na tomto odkaze.

Komentuj!