Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší ročník obľúbeného amerického športu WWE 2K19 sa už nezadržateľne blíži, keďže vychádza už budúci mesiac. Preto sa nám ho jeho autori zo štúdii Visual Concepts a Yuke’s rozhodli pripomenúť kratšou ukážkou hrateľnosti nazvanou The Phenomenal One. 

Trailer neponúka nič nové, čo už by sme dávnejšie nevideli. Láka teda na odstrašujúco bolestivé chvaty najznámejších wrestlerov z celého sveta. Čakajú nás mladí bojovníci, no i ostrieľané dlhoročné legendy, ako napríklad Steve Austin alebo John Cena, ktoré už pekných pár desaťročí bojujú v ringu o prestížne šampiónske tituly. Nebude chýbať ani ženské osadenstvo, originálne nástupy zápasníkov, či rôzne dobre známe módy ako napríklad Hell in a Cell, Money in the Bank alebo Triple Threat.

Dôjde však aj na extravagantnejšie zápasy, nakoľko v ukážke vidíme, že v jednom súboji majú bojovníci enormne veľké hlavy, pričom v takmer poslednom zábere sa objaví legendárny Triple H v zombie podobe. Celá ukážka je navyše sprevádzaná piesňou Natural od obľúbenej skupiny Imagine Dragons.

Zverejnené video priblížilo aj predobjednávkové bonusy, keďže na jeho konci sa môžeme dozvedieť, že prostredníctvom nich bude odomknutá zápasníčka Ronda Rousey a malý svižný diabol Rey Mysterio. Je však takmer isté, že sa tieto postavy budú dať zakúpiť aj nejakou inou cestou. Pokiaľ sa tešíte na najnovší ročník virtuálneho wrestlingu, dočkáte sa ho už 9. októbra 2018 na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zakúpenie deluxe edície vám však sprístupní hranie už 5. októbra.

Komentuj!