Register

A password will be e-mailed to you.

Lamplight City je novou steampunkovo ladenou adventúrou od Francisca Gonzalesa, ktorý je na hernej scéne známy aj pod názvom svojho štúdia Grundislav Games. Toho v minulosti najviac preslávila voľne šíriteľná osemdielna mysteriózna séria Ben Jordan a po nej sa už vrhol na svoj prvý platený projekt, ktorým bola adventúra Golden Wake. O čom presne bude pojednávať Lamplight City?

Lamplight City bude zasadený do viktoriánsky ladeného prostredia alternatívneho 19. storočia. Dej hry sa bude odohrávať vo fiktívnom steampunkovo ladenom meste New Bretagne o štyroch rôznych štvrtiach, pričom sám tvorca sa pri jeho vyobrazení odvoláva na inšpiráciu dielami Edgar Allan Poa and Charlesa Dickensa. Hlavným hrdinom je bývalý policajný detektív a vyšetrovateľ Miles Fordham, ktorému bude neustále robiť spoločnosť zo záhrobia jeho mŕtvy partner. Jeho úlohou je postupne prísť na koreň piatim zapeklitým prípadom a popritom i odhaliť vraha jeho bývalého spoločníka, kým nestratí aj tie zvyšky príčetnosti, ktoré mu zostali.

Na svojej ceste za vyriešením jednotlivých prípadov budete môcť postupovať rôznymi spôsobmi, pričom k dispozíci budú aj falošné stopy a z toho vyplývajúce rozdielne konce. Nikdy vám však nebude hroziť, že by ste sa zasekli v neriešiteľnej situácii a hra sa jednoducho prispôsobí vzniknutej situácii. A na záver to podstatné – Lamplight City vychádza už zajtra, 13. septembra 2018, no iba pre majiteľov operačných systémov Windows a macOS.

Komentuj!

O autorovi

Filmový a seriálový fanúšik, ktorý s hraním začal už niekedy dávno na klasickej 286 a PC ostal verný doteraz. Najviac ho napĺňa písanie a kreatívna tvorba.

Súvisiace príspevky