Register

A password will be e-mailed to you.

Prednedávnom sme vás informovali o tom, že Bandai Namco hodlá aj naďalej podporovať ich úspešný bojový titul, uzatvárajúci jednu celú príbehovú kapitolu, Tekken 7. Kvalitám medzi, ktoré patrili výborné súboje, množstvo postáv a takmer neobmedzené upravovanie si obľúbených zápasníkov zasa konkurovali negatíva ako napríklad nedostatok rozličných módov, či nie príliš originálne vytvorené krátke príbehy jednotlivých charakterov. Obsah bol trochu obohatený prvou várkou DLC, ktoré vyšli ako Season Pass, pričom autori po viac ako roku od vydania vypustili do sveta Season Pass 2.

Ako už vieme, jeho súčasťou mali byť bojovníci Lei Wulong, Anna Williams a surovec Negan z momentálne najúspešnejšieho zombie seriálu The Walking Dead. Prvé dve zmienené postavy sa predviedli takpovediac v domácom prostredí, teda v aréne proti nejakému inému bojovníkovi. Mnohí skalní fanúšikovia sa radujú, pretože mohli vidieť legendárne chvaty a údery stálic série Tekken, ktorí v nej boli už od počiatku. K tomu boli predstavené aj unikátne kostýmy, pričom Anna sa predviedla v atraktívnom pirátskom outfite, či krásnych červených šatách počas toho, ako raketometom odpálila svoju sestru Ninu. Lei Wulong bol zasa odetý do taktického vojenského obleku, či legendárneho modrého dresu.

Season Pass 2 však prichádza aj s niekoľkými inováciami v hrateľnosti. Napríklad autori pridali nové možnosti asistencie, prípadne uľahčenie útočných pohybov. To by hráčom malo pomôcť jednoduchšie vykonať i náročnejšie útoky, čím sa stane ich ofenzíva efektívnejšia. Rovnako bol zmenený systém hodnotenia, čiže promócie a degradácie levelov všetkých bojovníkov. Boje boli zasa vylepšené o odrážanie sa od stien. Pokiaľ nejakého zápasníka tlčiete blízko steny, je celkom možné, že sa od nej odrazí. Touto mechanikou chcú autori viac zintenzívniť samotné zápasy. Nemusíte sa však báť, že by ste si museli zakúpiť Season Pass 2 kvôli týmto novinkám. Tie sú síce vydané v rámci jeho propagácie, avšak budú dostupné pre všetkých hráčov formou updatu.

Negan však stále nebol oficiálne predstavený a môžeme sa iba domnievať, ako presne bude jeho bojový systém vyzerať, prípadne či môžeme očakávať aj nejaké útoky plné krvi, čo k jeho charakteru patrí. Autori však tvrdia, že okrem Negana majú pripravené ďalšie tri postavy, ktoré vyjdú o niečo neskôr. Season Pass 2 teda určite nepovedal posledné zbohom a v budúcnosti o ňom ešte určite budeme počuť.

Pokiaľ vás však zaujal, môžete si ho momentálne zakúpiť za cenovku 29,99 €. Vyšiel totiž na všetkých platformách ako pôvodný Tekken 7, čiže na PlayStation 4, Xbox One a PC. Okrem zakúpenia kompletného Season Pass 2 sa však naskytuje možnosť kúpiť iba svojho obľúbeného bojovníka, pričom takýto variant vás vyjde na 5,99 €.

Komentuj!