Register

A password will be e-mailed to you.

Posledné virtuálne ročníky obľúbeného amerického športu, konkrétne séria WWE 2K, mali okrem klesajúcej kvality, spoločný aj príbehový režim. Ten bol nazvaný Showcase a vždy detailne predstavil život, vzostupy i pády a tie najzaujímavejšie a najprestížnejšie zápasy buď vychádzajúcej alebo už zašlej wrestlingovej legendy. Výnimkou nebude ani najnovší ročník, ktorý nám už skôr priblížil svoj príbehový režim prostredníctvom kratšieho teaser traileru. 

Nový Showcase režim nám priblíži stále trvajúcu kariéru tridsaťsedem ročného wrestlingového zápasníka Daniela Bryana. Tentokrát sa teda nepozrieme na legendu, ako tomu bolo napríklad v ročníku 2016, kde sme sa zhostili úlohy dnes už vyslúžilého Stone Colda, vlastným menom Steve Austin. Podľa zverejneného traileru môžeme usúdiť, že celý režim bude sprevádzaný krátkymi video záznamami, ktoré nám trošku priblížia Danielov život. Celá kampaň, ktorá nesie názov Return of Daniel Bryan, bude zložená z dvanástich unikátnych súbojov, v ktorých bude vašou úlohou vyhrať, avšak zároveň splniť aj rôzne doplnkové požiadavky. Výraznejšie novinky v rámci príbehového módu však zrejme netreba očakávať, nakoľko by ich autori určite odprezentovali prostredníctvom traileru.

WWE 2K19 vyjde už 9. októbra 2018, takže pokiaľ sa na najnovší ročník tohto brutálneho športu tešíte, vaše čakanie bude už zanedlho na konci. Na tento titul si môžu pripravovať päste majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!