Register

A password will be e-mailed to you.

Doteraz bolo rozdelenie Xbox konzolí opticky jasné. Biela bola vyhradená pre Xbox One S a čierna pre Xbox One X. No po prosbách hráčov sme sa konečne dočkali bielej verzie pre Xbox One X.

Microsoft oznámil hneď tri produkty, ktorých sa bude týkať biela varianta. Jedná sa o samotnú konzolu Xbox One X v bundli s očakávaným RPG Fallout 76 od Bethesdy, Xbox Elite Wireless Controller s prídomkom White Special Edition a uzatvára to Turtle Beach Elite Pro 2 Headset.

Ten by mal byť dostupný 16. septembra 2018 a ponúkne profesionálny zvukový výstup spolu s dizajnom rešpektujúcim napríklad okuliare užívateľa. V balení nájdete aj audio hub, ktorý ponúkne rozšírenú bezdrôtovú funkcionalitu. Čo však zamrzí, je absencia elitného ovládača priamo v Xbox One X Fallout 76 bundli.

Okrem toho Microsoft na Twitteri spustil aukciu, v ktorej môžete vydražiť Xbox One X konzolu s impozantnou vizuálnu modifikáciu na tému Shadow of the Tomb Raider.

Ten kto ponúkne najviac, si odnesie Xbox One X konzolu a ovládač v dizajne dažďového pralesa a maysko-aztéckych vzorov. Celý výťažok pôjde pre Best Friends, útočisko pre zvieratá, ktoré sa zameriava na ukončenie praxe uspávania zvierat v amerických útulkoch.

Dúfajme že Microsoft zaradí bielu variantu svojej najvýkonnejšej konzoly do pravidelnej ponuky aj po skončení akcie s titulom Fallout 76. Konzola bude zatiaľ exkluzívne dostupná len cez GameStop obchody a online obchod Microsoftu v USA. Dostupnosť mimo USA by mala byť skrz neupresnených obchodných partnerov, ako aj cez online obchod Microsoftu. Cena konzoly bude 499.99 dolárov bez dane a začne sa predávať 14. novembra 2018.

Komentuj!