Register

A password will be e-mailed to you.

Douglas Martin, ktorý vystupuje na platforme YouTube pod prezývkou FaZe Censor, sa pred pár mesiacmi rozišiel s jednou z najkrajších rosničiek sveta, Mexičankou Yanet García, čo mnohých ľudí pobúrilo, nakoľko jeho rozhodnutie považovali za nesprávne, respektíve ho nedokázali pochopiť. On však tento dôležitý krok odôvodnil tak, že sa musel plnohodnotne a veľmi aktívne venovať hraniu Call of Duty, nakoľko bol pod kontraktom a jeho cieľom bolo vyhrať turnaj práve v spomínanej hre. Douglasove snaženie sa však nevyšlo, tak ako pôvodne zamýšľal. 

FaZe Censor, totiž, aj napriek enormnej snahe, prehral so svojim tímom turnaj v Call of Duty. Krátko po devastujúcej porážke sa vyjadril tak, že ho táto strata veľmi mrzí. Skutočne si totiž myslel, že s tímom trénoval dostatočne, no očividne nie všetko vyšlo podľa plánu. Podobná vec sa, samozrejme, môže stať, nakoľko aj profesionálni hráči sú iba ľudia a nie vždy môžu podať nadľudský herný výkon.

Po zistení výsledkov zápasu začali neprajníci a škodoradostníci takmer okamžite vytvárať rôzne meme obrázky, v ktorých Douglas prosí Yanet o odpustenie. On však prostredníctvom svojho Twitter účtu zatrhol takéto správanie a tvrdí, že k ničomu takému nedôjde. Tiež kreatívne založených jedincov upozornil, že sa s vytváraním vtipných obrázkov ani nemusia unúvať, keďže ich bude ignorovať. Zároveň dodáva, že s tréningom neprestáva. Bude teda naďalej pracovať na svojich hráčskych schopnostiach v Call of Duty, aby budúci turnaj už stopercentne vyhral. Ako istú formu trestu si Douglas ako pozadie na mobile nastavil obrázok prehranej trofeje. Myslíte, že sa k celej situácii ešte nejako vyjadrí aj bývalá druhá polovička Douglasa, teda Yanet García?

Komentuj!