Register

A password will be e-mailed to you.

NBA 2K19 už pomaly ale isto klope na dvere a preto sa jej autori rozhodli zverejniť to, čo doposiaľ tajili. Predstavili príbehový režim, ktorým sa, pravdepodobne, pokúsia konkurovať aj hernému gigantovi EA. Ten totiž pre posledné ročníky svojich športových sérií FIFA a Madden NFL vytvoril úspešné príbehové režimy a ani štúdio 2K Sports očividne nechce zostať v úzadí. 

Príbehový trailer láka na pomerne veľké množstvo postáv, ktoré by však mali mať aj vnútornú výplň, čiže sa nebude jednať iba o všedné nepodstatné charaktery. Nasvedčuje tomu dobre zvládnutý voice acting i motion capture, avšak určite treba spomenúť aj herecké obsadenie, keďže vývojárom zo štúdia Visual Concepts sa podarilo pre ich titul získať napríklad Anthonyho Mackieho, ktorého momentálne môžete najlepšie poznať ako superhrdinu Falcona z Marvel Cinematic Universe. Za zmienku stojí napríklad aj Michael Rapaport, známy i zo seriálu Prison Break: Útek z väzenia. Zatiaľ môžeme len predpokladať, že tento príbehový režim bude fungovať podobne ako v tituloch od EA a teda pôjde o kombináciu zápasov, tréningov a dej posúvajúcich cutscénov. Tiež je možné, že občas dôjde aj nejaké morálne rozhodovanie, či výber dialógov.

Pokiaľ sa na NBA 2K19 tešíte, táto športová záležitosť dorazí na naše herné obrazovky už 11. septembra 2018. V prípade, že si titul predobjednáte, budete si ho môcť zahrať už 7. septembra. Tešiť sa naň môžu nielen PC uživatelia, no i majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Komentuj!