Register

A password will be e-mailed to you.

FromStoftware prinesie svoju hardcore RPG sériu, Dark Souls, na konzoly súčasnej generácie v špeciálnej edícii. Aj keď bola celá kolekcia ohlásená na tohtoročnom Gamescome, tak dátum vydania je bližšie, než by ste sa mohli nazdávať. 

Dark Souls je séria pri ktorej aj ten najtvrdší hráč potil slzy a krv, nakoľko každý diel tejto hardcore záležitosti so sebou priniesol veľkú výzvu. Hry z tejto série vždy ponúkli veľké množstvo brnení i ukrytých zbraní, miestami až surovo náročných bossov, avšak ani súboje s bežnými protivníkmi neboli jednoduché. Museli ste sa detailne naučiť pohyby protivníkov, aby ste ich boli schopní vykryť a následne v správny moment zaútočiť. Vďaka tomu mali tituly od štúdia FromSoftware vysokú znovuhrateľnosť a dnes patria medzi tie najpopulárnejšie hry súčasnosti.

Dark Souls Trilogy ponúkne vylepšené edície všetkých titulov série. To znamená, že súčasťou kolekcie je Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin, čiže vylepšená verzia pôvodného druhého dielu, ktorá je navyše obohatená o rozšírený príbeh a všetky DLC, ako aj Dark Souls III: The Fire Fade Edition. Táto ultimátna výzva bude prístupná konzolovým hráčom, konkrétne majiteľom PlayStation 4 a Xbox One, už 19. októbra 2019.

Komentuj!