Register

A password will be e-mailed to you.

V Tom Clancy’s The Division 2 vystrieda spustošený New York rovnako zdevastované hlavné mesto Spojených štátov amerických Washington D.C. Základ sa však nemení, takže hráči budú opäť budú nútení vziať do rúk zbrane a postarať sa o vyčistenie nebezpečných území obsadených rôznymi nepriateľmi.

S najnovším trailerom na Tom Clancy’s The Division 2, ktorý bol zverejnený na práve bežiacom Gamescome 2018, sme sa dočkali aj spustenia predobjednávok. Ako prvú si môžete zakúpiť štandardnú edíciu, obsahujúcu základnú hru. Tá bude dostupná 15. marca 2018, kedy oficiálne započne boj za mier a slobodu na celom svete. K dispozícii bude, samozrejme, aj tradičná Gold edícia a tá bude pre zmenu zahŕňať ako pôvodnú hru, tak aj ďalší dodatočný obsah a Year One Pass, vrátane sedem dňového early accessu ku všetkým epizódam vydaným v prvom roku. Dôjde aj na takzvanú ultimátnu edíciu, ktorá bude rovnako obsahovať Year One Pass a navyše aj tri dodatočné digitálne balíčky (Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack, First Responder Pack).

Aby toho nebolo málo, do predaja pôjdu aj dve zberateľské edície – The Dark Zone Definitive Collector’s Edition a The Phoenix Shield Collector’s Edition, avšak druhá menovaná bude dostupná len cez Ubisoft Store. Každá predobjednávka vám automaticky zaistí prístup do bety a The Capitol Defender Pack. Za zmienku ešte stojí fakt, že v prípade ak sa rozhodnete pre ktorúkoľvek mimo štandardnej edície, budete mať možnosť vyskúšať si hru o tri dni skôr, čiže 12. marca 2019 a to ako na PC, tak PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!