Register

A password will be e-mailed to you.

Remake Resident Evil 2 je zrejme tým najžiadanejším remakom za posledné roky. Fanúšikovia museli čakať na tento hororový počin skutočne dlho, no podľa dávnejšie zverejnených gameplay videí, bolo čakanie plne zúročené. Svojim krásnym grafickým spracovaním sa nedávno mohla pochváliť i samotná Claire Redfield, keďže autori zverejnili niekoľko atraktívnych obrázkov venovaných iba tejto ikonickej postave. 

Hneď na úvod môžeme so smútkom v očiach skonštatovať, že Claire nebolo doposiaľ venované žiadne gameplay video. Leon sa totiž dočkal takmer dvadsať minútovej ukážky, v ktorej vynikla desivá atmosféra, grafické detaily a miera prerobenia pôvodnej hrateľnosti, keďže statická kamera by už v dnešnej dobe s najväčšou pravdepodobnosťou nefungovala. Strieľanie je však stále problematické, rovnako ako v origináli, takže nepriateľov rozhodne nebudete likvidovať tak jednoducho ako v piatom dieli série. Zároveň však autori zostávajú verní príbehu, ku ktorému by mali byť pridané nejaké nové scény.

Niektoré zverejnené obrázky pochádzajú priamo z hrateľnej kampane za Claire, iné z takzvaných cutscén. Jeden dokonca zachytáva prebiehajúci súboj s Williamom Birkinom. Pokiaľ by ste si radi prehliadli všetky obrázky, dobre ich sumarizuje video známeho kanála Residence of Evil, ktoré je priložené nižšie.

 

Komentuj!