Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaný titul Life is Strange 2 sa nám konečne o niečo bližšie predstavil v novom traileri, ktorý zachytáva útek dvoch bratov pred zákonom naprieč USA za využitia špeciálnych schopností.

Už z teaseru a z krátkej hry The Awesome Adventures of Captain Spirit sme vytušili niekoľko skutočností a trailer nám potvrdzuje, že Daniel a Sean sú možno zodpovední za smrť policajta, čo zapríčiní ich útek. Podľa oficiálneho popisu na Tumbleri na nás čaká dlhá cesta zo Seattlu až do Mexika, kde chcú súrodenci nájsť útočisko u ich príbuzných. Autori zatiaľ nepotvrdili, či je nová schopnosť telekinetická, ani to, kto túto schopnosť z bratov má. Autori nám však po vzore predošlých dielov sľubujú ďalšiu emočnú jazdu, tentoraz zameranú na bratské spolužitie. Znova budeme nútení robiť ťažké rozhodnutia, ktorých dôsledky pocítime neskôr .

V novom dobrodružstve síce stretneme úplne nové postavy, ale napríklad narážky na Blackwell, či iné odkazy na Life is Strange univerzum v hre určite budú. Len spomínaný Captain Spirit ich mal hneď niekoľko. Návrat hlási aj skladateľ Jonathan Morali, známy vďaka prvej sérii Life is Strange. Gameplay trailer má vyjsť o niekoľko dní a ďalšie nové prvky nám autori predvedú budúci týždeň. Ak ste ešte nehrali Awesome Adventures of Captain Spirit, ktorý je akousi predprípravou na toto plnohodnotné pokračovanie, teraz je ten správny čas. Stále je dostupný k stiahnutiu zadarmo, pričom naša recenzia je dostupná na tomto odkaze. Prvá z piatich epizód Life is Strange 2 sa na nás chystá už 27. septembra na Xbox One, PlayStation 4 a Steam.

 

Komentuj!