Register

A password will be e-mailed to you.

Raz za čas sa stretneme s technickými problémami, vďaka, ktorým sa nemôžeme niekoľko minút, niekedy aj hodín, prihlásiť na svoju obľúbenú hernú platformu, no väčšinou sa nejedná o nič, čo by nebolo opraviteľné. Inokedy nás zasa postretne problém s pamäťou a zabudneme heslo, či prihlasovacie meno od nášho Steam, GOG, či Origin účtu. Čo si však máme počať, keď si pamätáme heslo, všetky prihlasovacie údaje, podľa zákazníckej podpory nedošlo ani k najmenšej chybe, avšak náš účet jednoducho prestane existovať? 

Práve takýto nešťastný scenár postretol používateľa, ktorý na reddite vystupuje pod prezývkou FlyingOfficer. Ten vo svojom príspevku tvrdí, že Origin využíva už od jeho vzniku, nakoľko sa jedná o veterána série Battlefield, ktorý sa jej venuje už od roku 2002, kedy vyšiel jej prvý diel s názvom Battlefield 1942. Ďalej tvrdí, že jeho Origin účet mal hodnotu tisícok dolárov. Mal totiž zakúpené všetky tituly z vyššie spomínanej vojnovej first person akcie, tiež posledný vydaný ročník série FIFA, Unravel 1 aj jeho pokračovanie Unravel 2, či mnohé ďalšie tituly.

Veľmi ho teda mrzí, že jeho účet jednoducho prestal existovať. Jedného dňa sa totiž doň nemohol prihlásiť, no a keď kontaktoval EA, tak mu odpovedali, že nemajú vôbec žiadne záznamy o jeho ID. Tvrdia totiž, že mu nemôžu nijako pomôcť, nakoľko nemajú o existencii jeho účtu žiadne informácie. Ešte zaujímavejší je však fakt, že samotná zákaznícka podpora vôbec netuší, kde sa mohla stať chyba. Používateľ FlyingOfficer im poskytol takmer všetko. Kódy k zakúpeným hrám, tiež fotku svojho profilu, ktorý mohol stále nájsť vo vyhľadávaní, avšak EA prestalo veľmi rýchlo odpovedať. Ich finálne stanovisko znelo, že o jeho profile nemajú žiadne záznamy,  a odvtedy na sťažnosti, či prosby o pomoc vôbec nereagujú. FlyingOfficer sa teda obrátil na bežných hráčov, ktorí by mohli pomôcť, nakoľko je už skutočne zúfalý a bezradný. Pokiaľ by ste mali potrebné informácie pre potencionálnu záchranu strateného profilu, tak odkaz na reddit poškodeného užívateľa nájdete na tomto odkaze.

 

Komentuj!