Register

A password will be e-mailed to you.

Súboj dvoch hardwarových titánov AMD a Nvidia nemá konca. Okrem klasického hardwarového porovnávania obe firmy súperia aj na marketingovom poli. Zatiaľčo zelená značka má v oblasti hardwaru a teda grafických kariet mierne na vrch, AMD sa snaží misky váh nakloniť na svoju stranu aj pomocou novej ponuky hier, ktoré prikladá ku kartám. 

Ak sa chystáte vylepšiť svoju hernú zostavu, častokrát rozhoduje cena a, samozrejme, konkrétne špecifikácie. A keďže AMD ťahá v tomto porovnaní za kratší koniec, snaží sa zákazníka získať priaznivejšou cenovou ponukou. Tentokrát môžete získať v rámci akcie “Raise the Game” ako bonus trojicu zaujímavých hier.

K tomu však musíte siahnuť po tom najlepšom z ponuky AMD. Menovite ide RX Vega 64, RX Vega 56, RX 580 a RX 570, teda high-end karty. Aby ste mohli vyskúšať priamo v praxi, čo tieto karty dokážu, AMD vám k nim zdarma priloží tituly Assassin´s Creed Odyssey, Strange Brigade a Star Control: Origins. Rozhodne ide o zaujímavú hernú ponuku a hlavne Assassin´s Creed Odyssey je veľkým lákadlom, ktorý netreba bližšie predstavovať. Na druhej strane, Strange Brigade a  Star Control: Origins sú úplne novými značkami. Tieto hry by vás samostatne vyšli na viac ako 100 €. Táto akcia platí od 7. augusta 2018 do 3. novembra 2018 alebo pokým sa nevyprázdnia zásoby kódov. Hry si každopádne musíte aktivovať do roku 2019, pričom získate ich aj v prípade, že si vezmete vyskladanú zostavu so spomenutými kartami. Dôvod na kúpu nových kariet zrejme nebude predstavovať len tento herný bonus ku kartám, ale aj stabilizácia cien grafických kariet po miernom utíchnutí kryptomenovej horúčky.

Komentuj!