Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to dlho, čo spoločnosť Sega informovala o tom, že hry Yakuza 0 a Yakuza Kiwami vyjdú aj na platformu PC. O to sme vás už v minulosti informovali. Najnovšie však bolo naznačené, že by sa podobného portu mohla dočkať aj hra Yakuza 6: The Song of Life.

Náznak možnosti portu na PC bol objavený v novom rozsiahlom zozname Segy. Je však možné, že ide iba o preklep alebo chybu, pretože v tomto výreze zo zoznamu je jasne ukázané, že hra by sa mala dočkať PC verzie ešte v apríli roku 2018, kedy vyšla len jej pôvodná PlayStation 4 verzia.

Avšak je vysoko pravdepodobné, že sa Yakuza 6: The Song of Life portu skôr či neskôr dočká, vzhľadom na to, že Yaukza 0 na PC sa očakáva tento rok a Kiwami na budúci. Je teda pravdepodobné, že neskôr vývojári tak či tak tento diel vydajú aj na túto platformu.

Yakuza 6: The Song of Life je akčná adventúra z pohľadu tretej osoby. Navzdory svojmu názvu ide o siedmy diel tejto série, keďže mu predchádzala Yakuza 0 ako príbehový prequel. Sériu vytvára spoločnosť Sega a pôvodne ju vydávala exkluzívne iba na systémoch PlayStation.

Komentuj!