Register

A password will be e-mailed to you.

Pripravovaný remaster očakávaného titulu Spyro Reignited Trilogy sa nám plne predstaví už 21. septembra 2018, kedy sa ako v digitálnej, tak aj vo fyzickej podobe dostane na pulty obchodov. Fyzická kópia hry v podobe disku však bude obsahovať iba prvý diel. Z akého dôvodu?

Pre mnohých fanúšikov série zrejme bude táto správa studenou sprchou, o akú v tomto letnom období rozhodne nestáli. Vývojári z Toys for Bob, ktorí pracujú na remasterovanej trilógii Spyro Reignited Trilogy však potvrdili, že hra bude na disku obsahovať len diel Spyro the Dragon, ktorý je zároveň prvým dielom pôvodnej trilógie. Ďalšie dve časti, ktorými sú Spyro 2: Ripto’s Rage!, v Európe a v Austrálii známy pod názvom Spyro 2: Gateway to Glimmer, a nasledujúci tretí diel Spyro: Year of the Dragon budú dostupné k stiahnutiu iba formou updatu.

Ak vás však zaujíma, prečo je tomu tak, to Activision vôbec neprezradil. Konšpiračné teórie však nahrávajú faktu, že ide o istú formu boja proti pirátstvu. Spyro Reignited Trilogy si každopádne zahráme už 21. septembra 2018 na PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!