Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatitelia služby PlayStation Plus sa môžu tešiť v auguste 2018 na ďalšiu porciu zaujímavých hier. O aké tituly pôjde tentokrát?

Konkrétne majiteľov konzol PlayStation 4 môže potešiť Mafia III, tretí diel úspešnej série, za ktorej prvými dvoma časťami stoja vývojári zo susedného Česka. Dej je tentokrát situovaný do fiktívneho mesta New Bordeaux šesťdesiatych rokov a hlavným hrdinom je afroameričan Lincoln Clay, ktorý prežil vlastnú smrť a v dôsledku toho sa vydáva na cestu za pomstou. Ďalším titulom určeným pre PS4 bude zaujímavá asymetrická multiplayerová akcia Dead by Daylight pre piatich hráčov, v ktorej sa skupinka štyroch tínejdžerov pokúša utiecť pred nebezpečným vrahom.

Na PlayStation 3 bude k dispozícii akčné RPG Bound by Flame, od autorov Mars: War Logs a neskoršieho Technomancera. Okrem neho si však budú môcť majitelia staršej generácie konzol zahrať aj zbesilú FPS Serious Sam 3: BFE a v nej likvidovať hordy nepriateľov.

Nebudú chýbať ani hry určené na handheld PS Vita. Prvou z nich je Draw Slasher, netradičná bojovka, v ktorej prebieha likvidovanie nepriateľov cez kreslenie na displej. Okrem toho bude na PS Vita dostupná aj ťahová stratégia Space Hulk.

Sony však nezabúda ani na majiteľov VR, ktorým už od 7. augusta dožičí psychologický horor Here They Lie. Ten bude dostupný až do 2. októbra 2018. Ďalším bonusom je zástupca hier pre PlayLink, a to kvíz Knowledge is Power, ktorý je kompletne v češtine (vrátane dabingu) a bude k dispozícii na stiahnutie až do 6. novembra 2018. Obe v závere spomenuté hry sú určené pre majiteľov PlayStation 4.

Komentuj!