Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári z RedG Studios momentálne pripravujú hororový počin S.O.N. O hre sa zatiaľ nevie veľa, čo-to však poodhaľuje vydaný gameplay trailer, ktorý sa javí pomerne zaujímavo.

RedG Studios sú na hernom poli úplnými nováčkmi a titul S.O.N je ich prvotinou. V ňom sa zhostíme úlohy Roberta Aldersona, ktorý bude pátrať po svojom stratenom synovi Jayovi. Ten sa stratil v South of Nowhere, v mysterióznej oblasti v pennsylvánskom lese nazvanej Clarencaster.

Video, ktoré môžeme vidieť v gameplay ukážke je natočené postavou menom Dylan Shuss, ktorý sa vypravil do South of Nowhere, aby našiel svoju nezvestnú dcéru Tammy. Zúfalý otec začal pátrať po informáciách ešte vo februári 1996, no pravdepodobne to pre neho nedopadlo dobre, nakoľko jeho video bolo nájdené o tri mesiace neskôr.

Trailer na S.O.N nevyzerá vôbec zle a dýcha z neho mrazivá atmosféra, podporená efektom starej VHS kamery. Pokiaľ vás ukážka zaujala, do kalendára si poznačte dátum 11. december, kedy S.O.N dorazí exkluzívne na konzolu PlayStation 4.

Komentuj!

O autorovi

Zanietený a vášnivý hráč videohier na všetkých platformách. S hrami som začínal už v piatich rokoch a odvtedy sa to so mnou neustále nesie. Taktiež som obrovský fanúšik športu, ktorý mi popri hraní video hier robí radosť zo života.

Súvisiace príspevky