Register

A password will be e-mailed to you.

České štúdio Contra Concept pomaly finišuje s vydaním svojej prvotiny s názvom Ricky Runner. Ich debutová novinka je síce už na prvý pohľad klasickou plošinovkou z pohľadu tretej osoby, ale vďaka rozšírením herným mechanikám by mohla zaujať aj širšie spektrum hráčov.

Jedným z hlavných cieľov vývojárov plošinovky Contra Concept je ponúknuť hráčom maximálnu slobodu pri prekonávaní údajne náročných levelov. V úlohe mladíka, ktorý stroskotá na neznámej planéte, tak budete čeliť celej sérii prekážok, riešiť spletité hádanky a v neposlednom rade využívať okolité prostredie. Toto všetko sa navyše odohráva v skutočne príjemne vyzerajúcom a farebnom 3D svete. Tvorcovia chcú dbať na celkovú voľnosť až do takej miery, že v plnej verzii údajne nemáme očakávať žiadne „neviditeľné” steny, či lineárne koridory s jedinou možnou cestou. Demoverziu si môžete stiahnuť zadarmo na tomto odkaze a jediné čo k tomu potrebujete, je registrovať sa za účelom poskytnutia spätnej väzby.

Štúdio sa rozhodlo postaviť svoj titul na osvedčenom engine Unity a keďže ho tvoria iba prakticky dvaja vývojári, pravidelné updaty môžete sledovať hlavne na sociálnych sieťach Facebook a Twiter. Vydanie je naplánované na november tohto roku na PC, pričom neskôr by mal Ricky Runner zavítať aj na konzoly.

Komentuj!