Register

A password will be e-mailed to you.

Galaxy in Turmoil, duchovný nástupca pôvodného tretieho dielu série Battlefront, je vo vývoji už nejakú dobu. Jeho autori sa, podľa ich vlastných slov, snažia vytvoriť zábavný free to play titul, ktorý nepotrebuje žiadne mikrotransakcie, platené rozšírenia a ani nič podobné. Celý projekt sa nám prednedávnom predstavil vo veľmi lákavom gameplay videu. 

Pôvodne sa malo jednať o vynovenú kópiu zrušeného titulu Star Wars: Battlefront III. To znamená, že sme mali lietať hlbokým vesmírom na X-Wingu, bojovať so svetelnými mečmi, strieľať z blasterov, útočiť s gigantickým AT-AT a navštíviť z filmov známe lokácie. Projekt vyzeral veľmi nádejne, avšak nadšení autori sa nezhodli ani so spoločnosťou Lucasfilm a ani s herným vývojárom a vydavateľom, firmou EA. Neoficiálna Star Wars hra bola teda oficiálne zrušená a dlhšiu dobu na nej nik nepracoval.

Galaxy in Turmoil, tak ako aj legendárny mýtický vták fénix, však vstal z popola a zmenil úplne všetky modely, ktoré v hre boli. Nadšení autori nijak neupravovali samotnú hrateľnosť, avšak aktuálne sa Galaxy in Turmoil podobá skôr na nezávislú dynamickú science-fiction strieľačku. Stále budete lietať na rýchlych plavidlách, bojovať na zemi i v rôznych bojových tankoch, avšak nič už nebude pripomínať značku Star Wars.

Dátum vydania zatiaľ nie je známy a dlhšiu dobu zrejme ani nebude. Frontwire Studios, čo sú autori celého projektu, totiž tvrdia, že hra sa nachádza ešte len v rannej fáze vývoja. Priebežne vás budeme o novinkách ohľadom tohto titulu informovať, no pokiaľ vás náhodou zaujal, tak už teraz ho môžete začať sledovať na oficiálnej Steam stránke.

Komentuj!