Register

A password will be e-mailed to you.

Začínajúci autori z Phantom 8 Studia, ktorí sa snažili do svojej videohernej prvotiny Past Cure zakomponovať mysterióznu, miestami až hororovú, atmosféru, pôsobivú akciu a popritom sa pohrávať i s psychikou hráča, však rozhodne nenaplnili očakávania a vo výsledku išlo skôr o menšie fiasko. To nakoniec potvrdzuje aj naša recenzia. Autori však rozhodne nezaháľali, počúvali nemalé sťažnosti hráčov a do hry pridávajú patch v2.

Patch v2 by mal byť podľa slov autorov odpoveďou na niekoľko sťažností samotných hráčov. Niektoré lokácie boli kompletne prerobené, do iných zasa autori pridali nejaké logické hádanky, prrípade úplne vyškrtli nutnosť prechádzať určitú oblasť kradmým postupom, nakoľko hráči boli danou úrovňou skôr frustrovaní. Patch ďalej zlepší mierenie a pridáva i nové špeciálne schopnosti pre Iana, ktoré budú využiteľné ako pri prekonávaní hádaniek, tak aj priamo v súbojoch. S nimi budete môcť ničiť predmety a niekedy aj zabíjať svojich protivníkov. Do niektorých pasáží boli pridané tutoriály, keďže hráči neboli poriadne zoznámení s hernými mechanikami. Tiež môžete očakávať opravenie niekoľkých bugov. Ešte podrobnejšie informácie o celom, pomerne zásadne sa javiacom, patchi sa dozviete na tomto odkaze.

Patch 1.2 bol už zakomponovaný do hry v PC verzii, no tento dôležitý update vyjde na všetkých platformách, ako pôvodná hra, čiže aj na PlayStation 4, Xbox One. Tam zatiaľ nemá fixný dátum vydania, no podľa vyjadrenia autorov sa ho dočkáme už čoskoro.

Komentuj!