Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme vám poskytli možnosť vyhrať tri kópie Dark Souls Remastered vo verzii pre PC. Súťaž sme vyhodnotili, a tak nám zostáva prezradiť mená výhercov, ktorí zavítajú do vynoveného Lordranu.

Skôr než tak učiníme, pozrime sa ešte na správne odpovede, ktoré bolo nutné zodpovedať, ak ste súťažili prostredníctvom Google formulára.

  • Koľko častí má séria Dark Souls?
    • Správna odpoveď znela 3 časti.
  • Ktorú z nasledovných hier nemá na svedomí štúdio FromSoftware?
    • Správna odpoveď znela Nioh.

Posledná otázka bola nesúťažná, no chceli sme vedieť, ktorú “fromovku” máte najradšej? Z dotazníku vyplynulo, že 59,6% z vás má najradšej Dark Souls, 35,1% si najviac obľúbilo Bloodborne, no a 5,3% stále najviac inklinuje k Demon’s Souls. Ohľadom obľúbenosti Dark Souls to bolo aj na našom Facebooku, kde väčšina z vás zvolila práve tento titul.

Dosť však bolo rečí okolo, tu už máme mená šťastlivcov, ktorí si budú môcť otestovať svoje herné schopnosti v hre, ktorá vám nedá nič zadarmo. Je to však stále kvalitná zábava, ktorá sa po víťazstve nad zdanlivo neprekonateľným nepriateľom odvďačí zaslúženým pocitom satisfakcie.

Peter Pepo Szathmary

Martina Juhásová

Peter Smolnický

Výhercom gratulujeme! Prvého menovaného, Petra Pepa Szathmaryho poprosíme, aby nás kontaktoval na Facebooku prostredníctvom správ, ostatných budeme kontaktovať cez e-maily, ktoré ste nám poskytli. Ak sa s niekym nebudeme vedieť spojiť, pristúpime k vylosovaniu náhradníkov. Ostatným ďakujeme za účasť a vidíme sa niekedy nabudúce pri ďalšej súťaži 😉

Za poskytnutie Dark Souls Remastered do súťaže ďakujeme spoločnosti

Komentuj!