Register

A password will be e-mailed to you.

Už je to nepísanou tradíciou, že v treťom kvartáli každého roka vychádza nový ročník virtuálneho wrestlingu. Ani rok 2018 nie je žiadnou výnimkou a preto tu máme steroidovú dávku informácii ohľadom WWE 2K19, ktorá v sebe zahŕňa dátum vydania, mená najväčších hviezd, ako aj predstavenie zaujímavej výzvy za milión. 

Ako prvé môžeme spomenúť, že sme sa nedočkali žiadneho gameplay videa. Preto hrateľnosť zatiaľ nemôžeme hodnotiť, no všetci fanúšikovia isto dúfajú, že sa titul nebude príliš podobať na predošlé dva ročníky. Pri iných športových tituloch by to možno až tak nevadilo, avšak kvalita série WWE 2K má posledné dva roky klesajúcu tendenciu, kde sa hráči stále viac a viac sťažujú na grafickú monotónnosť hier, nespočetné množstvo bugov a veľmi málo inovácii medzi ročníkmi. Snáď sa to WWE 2K19 podarí zlomiť a séria sa vráti späť na vrchol.

Tohtoročnou tvárou 2K bude A. J. Styles, ktorý dlhé roky pôsobil v spoločnosti Total Nonstop Action Wrestling, ako jeden zo štyroch hlavných športovcov. Veľmi zaujímavou je každopádne výzva s názvom WWE 2K19 Million Dollar Challenge, ktorá bude určená pre majiteľov konzol PlayStation 4 a Xbox One. Ak sa chcete zúčastniť tejto súťaže, najprv však musíte uspieť v novom autormi pripravovanom móde.

Následne bude úlohou zapísaného účastníka vytvoriť promo video, v ktorom dokáže, že je v jeho silách poraziť virtuálneho A. J. Stylesa. V prípade, že vaše video zaujme, máte šancu postúpiť do semifinále, pričom pokiaľ pokoríte ďalších troch hráčov, dostávate sa do veľkého finále. V ňom sa stretne v dueli so slávnym wrestlerom, a pokiaľ ho náhodou porazíte, vyhrávate milión dolárov. Rozhodne sa jedná o zaujímavý spôsob propagácie nadchádzajúceho titulu.

V súpiske najnovšieho ročníku sa objavujú ako ostrieľané mená, tak aj zopár nových nádejných bojovníkov, pričom nechýbajú, po vzore minulých ročníkov, ani ženské zápasníčky. Zoznam mien je nasledovný:

  1. AJ Styles
  2. Alexa Bliss
  3. Alicia Fox
  4. Apollo Crews
  5. Asuka
  6. Becky Lynch
  7. Big E
  8. Brie Bella
  9. Brock Lesnar
  10. Carmella
  11. Cesaro
  12. Charlotte
  13. Finn Balor
  14. Jeff Hardy
  15. Jinder Mahal
  16. John Cena
  17. Kane
  18. Kofi Kingston
  19. Lana
  20. Matt Hardy
  21. Naomi
  22. Nia Jax
  23. Niki Bella
  24. Randy Orton
  25. Rusev
  26. Sasha Banks
  27. Seth Rollins
  28. Sin Cara
  29. The Undertaker
  30. Triple H
  31. Xavier Woods

Dátum vydania WWE 2K19 je momentálne stanovený na 9. októbra 2018 a dočkať by sa mali majitelia PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na niektorých zahraničných portáloch sa však povráva, že by sme sa mohli dočkať aj Nintendo Switch verzie. Hra vyjde v dvoch edíciách, konkrétne štandardnej a deluxe edícii, ktorá okrem iných rozličných bonusov umožní hráčom vstúpiť do titulu o päť dní skôr, než ostatným.

Komentuj!