Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila, že jeden z najočekávanejších PlayStation VR titulov tohto roku, Firewall: Zero Hour, vyjde 29. augusta, pričom už odštartovali predobjednávky, ku ktorým dostanete bonusový obsah.

Štúdio First Contact Entertainment, tvorcovia hry Firewall: Zero Hour sa v hernom priemysle zviditeľnili spoluprácami na hitoch ako World of Warcraft, Overwatch, Medal of Honor, alebo Call of Duty. Ide o ich druhý samostatný počin, pričom ich debut ROM: Extraction zaznamenal medzi fanúšikmi virtuálnej reality celkom slušný ohlas. Hoci hru považovali za kvalitnú a zábavnú, kritiku si odniesla najmä prestrelená cenovka, krátkosť a málo obsahu. Jadro hry však bolo zábavné. Ich novinka vyvíjaná exkluzívne pre PlayStation VR však bude ambicióznejšia a podľa doterajších ohlasov bude i vo všetkom lepšia.

Firewall: Zero Hour je intenzívny PS VR zážitok s veľkým dôrazom na tímovú spoluprácu, stratégiu a použitie správneho vybavenia k zabratiu, či obrane cenných informácií. Taktická akcia dostala dátum vydania, ktorý bol stanovený na 29. augusta tohto roku. Pokiaľ máte radi podobné hry a ste i fanúšikmi virtuálnej reality, potom sa pravdepodobne máte na čo tešiť. Ako už bolo spomenuté, pre predobjednávateľov sú dostupné rôzne bonusy, ktoré vám bližšie predstaví nasledovný obrázok.

Ak všetko dobre dopadne, koncom augusta by sme mohli dostať zaujímavý titul, ktorý po dlhšej dobe prinúti majiteľov PlayStation VR oprášiť headset a vrhnúť sa do akcie.

Zdroje: tlačová správa, PlayStation.Blog

Komentuj!