Register

A password will be e-mailed to you.

Školský rok sa pomaly končí a začiatkom letných prázdnin Sony ponúkne novú nádielku hier pre majiteľov konzol PlayStation. Pozrime sa teda, čo si budeme môcť zahrať na konzolách PlayStation s predplatným PlayStation Plus počas júla 2018.

Júlová ponuka poteší mnohých hráčov už len z toho dôvodu, že Sony naservíruje majiteľom PlayStation 4 mimoriadne úspešný a vydarený titul Heavy Rain. Detektívka, v ktorej sa prelínajú osudy štyroch postáv je doteraz jedným z vrcholov spoločnosti Quantic Dream, ktorá iba nedávno priniesla svoj najnovší počin Detroit: Become Human. Okrem toho bude dostupná aj Absolver, online bojovka s prvkami MMO situovaná do otvoreného sveta a veľmi zaujímavým súbojovým systémom.

Majitelia PlayStation 3 si budú môcť zase vyskúšať výbornú plošinovku Rayman 3 HD, ktorá je vylepšenou verziou titulu Rayman 3: Hoodlum Havoc z roku 2003. Okrem toho bude možnosť zahrať si 2D plošinovku Extreme Exorcism, v ktorej sa vžijete do roly krotitela duchov.

Naprázdno neobídu ani majitelia PlayStation Vita, na ktorých bude čakať thriller Zero Escape: Zero Time Dilemma, kde budeme testovať psychiku osôb uväznených v nukleárnom kryte. Posledným titulom určeným na PlayStation Vita a súčasne i PlayStation 4, je vesmírna záležitosť Space Overlords, s lokálnym multiplayerom až pre štyroch hráčov.

Okrem toho však nezabudnite na to, že ešte stále si môžete stiahnuť Call of Duty: Black Ops III, ktorý je dostupný úplne zadarmo pre všetkých predplatiteľov PlayStation Plus do 11. júla 2018.

Komentuj!