Register

A password will be e-mailed to you.

Kingdom Come: Deliverance sa v redakcii venujeme už tradične podrobnejšie, keďže ide o titul nám blízky a aj napriek svojim problémom ho možno považovať za úspešný počin. Najkritizovanejšou súčasťou tohoto historického RPG titulu sú rozličné menšie chyby, ktoré však vývojári neustále a neúnavne odstraňujú. V posledných dňoch však uzrel svetlo sveta ďalší patch 1.6, ktorý navyše okrem tradičnej opravy chýb priniesol aj celý nový herný mód.

Hardcore Mode DLC urobí z Kingdom Come: Deliverance o niečo ťažší herní zážitok, pretože znemožňuje automatické ukladanie a ruší rýchle cestovanie. Nový režim má navyše učiniť samotný boj ešte realistickejším, pretože poranenia budú mať oveľa väčší dopad na vaše zdravie. Platí to zároveň aj pre súboje so skúsenejšími protivníkmi, ktoré sa stávajú bez kvalitného brnenia doslova samovražednými. A keďže v roku 1403 nemožno hovoriť o žiadnej zdravotníckej starostlivosti, vaša postava bude ešte viac negatívne ovplyvnená vďaka pridaniu niektorých trvalých onemocnení, ktoré môžu ďalej voliteľne meniť úroveň náročnosti.

Vydanie tohto nového hardcore módu je, ako už bolo spomenuté, spojené s vydaním nového patchu 1.6, ktorý okrem rôznych menších opráv umožňuje zakázať v menu výukové programy. Nový patch 1.6 spolu s hardcore módom DLC je  už teraz dostupný na všetkých platformách, kde hra vyšla.

Komentuj!