Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Cooler Master, líder v oblasti designu a výroby počítačových komponentov a periférií, uvádza na trh mechanickú klávesnicu CK550, ktorá sa zameriava na základné špecifikácie.

Našim cieľom bolo ponúknuť profesionálnu mechanickú klávesnicu so 100% layoutom a všetkými zásadnými vlastnosťami, ktoré hráči vyhľadávajú. Klávesnica Cooler Master CK550 vytvára základ úspechu našich fanúšikov na najvyššej súťažnej úrovni,“ hovorí Bryant Nguyen, manažér pre sekciu periférií Cooler Master.

Masívna hliníková základňa s priamymi hranatými líniami a brúsenou úpravou povrchu je designovo odľahčená na prvý pohľad plávajúcimi klávesami. Tie sú uložené do mechanických spínačov Gateron vo verziách blue, brown a red s životnosťou viac ako 50 miliónov kliknutí. Klávesnica disponuje RGB podsvietením každej klávesy a umožňuje nastavení niekoľkých efektov a režimov podsvietenia.

Integrovaný systém on-the-fly ponúka jednoduché užívateľské nastavenie priamo na klávesnici prostredníctvom jednoduchých klávesových skratiek vrátane rýchleho vypnutia funkčnosti Windows tlačidla. Pre komplexnejší zásah do nastavení je k dispozícii nový software, skrz ktorý možno detailnejšie ovplyvniť podsvietenie, alebo  naprogramovať zložitejšie makrá. Hybridný systém kontroly kláves automaticky prepína medzi 6-Key rolloverom a N-Key rolloverom, aby zaistil kompatibilitu so staršími zariadeniami a zároveň bol bezpečne zaregistrované každé jedno stlačenie.

Mechanická klávesnica Cooler Master CK550 bude k dispozícii na trhu na prelome júna a júla tohto roku za odporúčanú koncovú cenu 99 € s DPH na Slovensku a 2 490 Kč s DPH v Českej republike.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!