Register

A password will be e-mailed to you.

Hry zadarmo máme radi. Veď kto nie, všakže? Je to však dosť nevďačná záležitosť, aspoň z pohľadu hráčov, ktorý by najradšej zadarmo videli tie najnovšie tituly. Napriek tomu sa väčšinou rozdávajú naozaj kvalitné hry, pričom inak tomu nie je ani teraz, keďže si môžete obohatiť hernú knižnicu o Shadowrun Returns.

Humble Bundle totiž zadarmo rozdáva výborné ťahové taktické RPG Shadowrun Returns a dokonca v deluxe edícii. Vďaka tomu okrem základnej hry obdržíte soundtrack a antológiu vo formáte PDF, takže sa do sveta Shadowrun Returns budete môcť ponoriť ešte o čosi hlbšie. Titul má inak na svedomí štúdio Harebrained Schemes, ktoré nám iba nedávno prinieslo počin BattleTech (našu recenziu nájdete pod týmto odkazom).

Čo sa kvality hry týka, tá je na tom veľmi dobre, keďže si na Metacritic drží tento počin priemer recenzií na 76%. Ten je vypočítaný z celkových 54 odborných recenzií. Na Steame hra dostala pozitívne hodnotenie až v 88% z celkových 6746 užívateľských recenzií.

Pokiaľ by vás titul Shadowrun Returns naozaj zaujal, môžete sa do jeho univerza pozrieť aj v iných tituloch, keďže okrem už spomínaného dielu tu máme pôvodný Shadowrun z roku 1993, ďalší Shadowrun z roku 1994, tretí Shadowrun z roku 1996, štvrtý Shadowrun z roku 2007 (ten je však first-person strieľačka), Shadowrun: Dragonfall z roku 2014, Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown z roku 2015 a zatiaľ posledné pokračovanie Shadowrun: Hong Kong, taktiež z roku 2015. V prvom rade však vyskúšajte Shadowrun Returns, ktorý nájdete v obchode Humble Bundle pod týmto odkazom. Poponáhľajte sa však, akcia je časovo obmedzená do soboty, 23. júna, 19:00 hod. nášho času.

Zdroj: Humble Bundle

Komentuj!