Register

A password will be e-mailed to you.

Nový ročník úspešnej hokejovej série NHL sa po roku znova dostane na naše herné zariadenia a my už poznáme aj dátum vydania. Čo všetko prinesie NHL 19?

V prvom rade je potrebné uviesť, že NHL 19 sa znova objaví iba konzolách, teda PlayStation 4 a Xbox One. NHL 09 tak naďalej zostáva posledným dielom, ktorý sa objavil na osobných počítačoch. Mnohých asi nepoteší, že ani tentokrát sa nedočkáme žiadnych výrazných noviniek a hoci hráči doslova volajú po príbehovom režime, tešiť sa môžu akurát na zápasy pod holým nebom a hokejové legendy. Nezmení sa dokonca ani herný egine, čiže aj nový diel tejto simulácie pobeží na osvedčenom engine Ignite. Na obálke sa tentokrát objaví obranca P.K Subban z tímu Nashville Predators, avšak iba v prípade štandardnej edície. Pokiaľ siahnete po niektorej z vyšších edícií, dočkáte sa obalu s legendárnym Wayneom Gretzkym.

No a na záver tá najdôležitejšia informácia, majitelia konzol PlayStation a Xbox sa NHL 19 dočkajú po letných prázdninách, konkrétne 14. septembra 2018.

Komentuj!