Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Team 17 predviedla na PC Gaming Show v rámci E3 zaujímavý sci-fi titul Genesis: Alpha One. Hra je unikátnym mixom niekoľkých žánrov a stojí na procedurálne generovanom vesmíre.

Genesis: Alpha One vytvára štúdio Radiation Blue ako svoju prvotinu. Na prvý pohľad ide o roguelike strieľačku z pohľadu prvej osoby, v ktorej však zároveň staviate svoju základňu, konkrétne vesmírnu loď a likvidujete mimozemšťanov. Súčasne sa snažíte prežiť tak, že dokonca klonujete posádku a vyvíjate nové živočíšne druhy. Aj keď je žánrové zaradenie tejto hry je pomerne nejasné, cieľ vašej misie je naopak jednoduchý a vopred daný: Musíte odletieť čo najďalej od umierajúcej Zeme a nájsť pre ľudské DNA nový domov. Vo vesmíre vás však čakajú ďalšie nebezpečenstvá. Hra disponuje skutočne pôsobivým vizuálnym spracovaním, za ktorou stojí populárny Unreal Engine 4. O jej podobe sa môžete presvedčiť aj sami v novom traileri, odprezentovanom na PC Gaming Show.

Na tomto podujatí spoločnosť Team 17 navyše ešte spresnila, že hra vyjde už 4. septembra 2018 na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!