Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ patríte k staršej generácii hráčov, určite si pamätáte deväťdesiate roky minulého storočia, čo bola doba, čo priala legendám ako Doom, Quake, Wolfenstein, či Unreal. A práve Quake sa vlani vrátil na scénu v multiplayerovo ladenom titule Quake Champions, ktorý môžete aktuálne získať úplne zdarma.

V Quake Champions sa proti sebe postaví nemalé množstvo hráčov v rôznych arénach. Neočakávajte žiadnu tímovú spoluprácu, či prívetivosť hráčov. Každí hrá sám za seba, každí chce byť víťazom. Jedinou možnosťou ako získať cenu za najlepšieho hráča je brutálne postrieľať všetkých súperov. Pri tejto úlohe vám bude pomáhať nemalý arzenál zbraní, zahrňujúci všetko od dvojhlavňových brokovníc, cez útočné pušky, až po raketomety. Súboje s inými hráčmi sú veľmi dynamické a nie ste vôbec nútení zostávať počas nich iba na zemskom povrchu.

Hru môžete získať zdarma prostredníctvom Steamu, kde vám však po aktivácii ešte nezostáva navždy vo virtuálnej knižnici. Dostanete sa síce k Early Access verzii, za ktorú by ste normálne museli platiť, avšak na to aby bol titul už navždy váš, tak v ňom po dobu trvania akcie musíte odohrať minimálne jednu hru. Akcia pritom trvá do 18. júna, konkrétne do 10. hodiny večernej. Keď túto podmienku splníte, tak už máte v podstate vyhraté a nám nezostáva nič iné len vám popriať veľa šťastia v ďalšej brutálnej aréne.

Komentuj!