Register

A password will be e-mailed to you.

Rage 2, na ktorom pracujú id Software spoločne s Avalanche Studios, vyzerá naozaj zaujímavo. Od prvého dielu sa hra síce líši, avšak to neznamená, že vyzerá zle a že by mala svojmu predchodcovi urobiť hanbu. Nakoľko je výstava E3 v plnom prúde, nové informácie sa objavujú pomerne často. Čo sme sa ešte o hre dozvedeli nad rámec už známych skutočností?

Rage 2, ktorý beží na Apex Engine si na štandardnej PlayStation 4 a Xbox One zahráme v 30 snímkach za sekundu. Majitelia výkonnejších variant spomínaných konzol, a teda PlayStation 4 Pro a Xbox One X si však budú môcť túto post-apokalyptickú zbesilosť užiť v 60fps. Pomerne prekvapujúcou, no z našej strany celkom vítanou, novou informáciou je, že Rage 2 neponúkne multiplayer. Hra sa tak primárne zameria na singleplayerovú kampaň, ktorý má ponúknuť vyše 100 hodín obsahu. V budúcnosti však vývojári môžu multiplayer do hry pridať, no zatiaľ je prioritou ten najlepší možný zážitok pre jedného hráča.

Pokiaľ vás titul Rage 2 zaujal, môžete sa tešiť na jeho príchod počas jari 2019 pre platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!