Register

A password will be e-mailed to you.

Hideo Kojima po odchode z Konami začal pripravovať titul Death Stranding, ktorý oznámil v roku 2016 práve na výstave E3. Od tej doby sa z času na čas niečo nové objaví, no doposiaľ sme skutočne nemali žiadnu predstavu o tom, ako bude vyzerať gameplay tajomstvami zahaleného projektu. Tomu je však koniec, keďže tohtoročná prezentácia Sony konečne ponúkla zvedavým fanúšikom ukážku priamo z hrania.

V prvom rade si je možné všimnúť, že hra bude exkluzivitou pre PlayStation 4. V čase prvotného oznámenia bola v hre aj verzia pre PC, no tomu je, zdá sa, koniec. Ukážka ďalej konečne predstavuje hru bližšie, no paradoxom je, že i napriek tomu nemáme ani o trochu lepšiu predstavu, o čom Death Stranding vlastne bude. Padá zmienka o tom, že sa hlavný hrdina zaoberá doručovaním, takže nás možno čaká simulátor kuriéra. Teraz však vážne.

Spočiatku pokojné tempo doplnené o príjemnú hudbu sa zmení na napínavý boj o život s príchodom ďalšej hereckej hviezdy na scénu. Tou je herečka Léa Seydoux, ktorá doplní už známe trio Norman Reedus, Mads Mikkelsen a Guillermo del Toro. Okrem toho sme sa dozvedeli, že s v hre predstaví aj ďalšia herečka, a to Lindsay Wagnerová. Ukážke nemožno uprieť dobrú atmosféru a naozaj pôsobivé lokácie s nádhernými scenériami. Bolo by však fajn, keby Kojima konečne prestane zahmlievať a prezradí, čo jeho novinka bude vlastne zač.

Zdroj: tlačová konferencia Sony

Komentuj!