Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste fanúšikmi klasickejších svižných bojových FPS titulov, v ktorých navyše prehľadávate temné dungeony preplnené najrôznejšími nepriateľmi, tak máme pre vás dobrú správu. Momentálne totiž môžete získať zdarma pozitívne hodnotený počin s názvom Ziggurat. 

Ziggurat je titulom, pochádzajúcim zo štúdia Milkstone Studios, ktoré môžeme poznať napríklad vďaka plošinovkovej hack and slash záležitosti s egyptskou tematikou, Pharaonic. V titule Ziggurat prechádzate temnými chodbami, ktoré sa neprestajne náhodne menia, čiže každý zážitok je iný, než ten predošlý. V jednotlivých miestnostiach vás neustále prepadávajú rôznorodí protivníci, s ktorými sa môžete vysporiadať buď pomocou rôznych magických schopností, strelných zbraní na diaľku, alebo chladných ničivých nástrojov, akými sú napríklad sekera, či obrovské kladivo. Samozrejme, nechýbajú ani napínavé súboje s bossmi.

Tieto súboje navyše prebiehajú v rýchlom tempe, keďže v niektorých oblastiach sa môžete zdržať iba na krátku chvíľu, čiže je nad slnko jasné, že hra vie byť aj poriadne adrenalínová. Za plnenie jednotlivých misií navyše získavate nové vybavenie, schopnosti alebo kúzla, takže v podstate neustále sa dostávate k rôznym novým a zaujímavým abilitám. Najmä vďaka vymenovaným aspektom si Ziggurat vyslúžil nemalé metascore 75%.

Pokiaľ vás tento titul zaujal, tak ho práve môžete získať úplne zdarma prostredníctvom Internetového predajcu digitálnych hier GOG.com. Na to, pochopiteľne, potrebujete vlastniť účet na tejto stránke a následne si ho len pridať do svojho košíka. Po zúčtovaní bude priradený k vášmu účtu a zostane v ňom už navždy. Prajeme príjemné presekávanie sa temnými kobkami.

Komentuj!