Register

A password will be e-mailed to you.

Lust for Darknes je po Agony je ďalšou hrou, ktorá nemá problém s vyobrazením sexuálnych scén. Aj tentokrát pôjde o hororovo ladenú záležitosť a dočkáme sa jej už čoskoro.

Nedávno sme vám priniesli recenziu Agony, ktorá má náplňou veľmi blízko k Lust for Darkness. Aj keď ňou Poliaci vyložene nezabodovali, hra zaujala nejedného hráča, už len tým, že si nebrala žiadne servítky. Lust for Darkness sa rovnako Agony snaží inšpirovať hlavne v hororovej Amnesia, či už The Dark Descent alebo A Machine for Pigs. Súčasne však čerpá inšpiráciu aj u H.P. Lovecrafta, H.R. Gigera či Zdzisława Beksińskiho.

Hlavnou náplňou bude nielen prieskum sídla a jeho miestností, ale aj alternatívnej dimenzie Lusst´ghaa. Sex a okultizmus vždy šli ruka v ruke čo bude tvoriť naratív pre samotný príbeh. Ten síce trochu zaváňa klišé, to však neznamená že ho nemôže zachrániť hrateľnosť. Titul výchádza na Steame už zajtra, 12. júna 2018, takže ak ste milovníkom podobne ladených adventúr, rozhodne by ste mali zbystriť pozornosť. Naladiť sa na hru môžete aj prostredníctvom najnovšieho E3 traileru.

Komentuj!