Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Prey od Arkane Studios patril k svetlým bodom vlaňajšieho roka a výborne obstál aj v našej recenzii. Aktuálne ho doplnilo aj DLC s názvom Mooncrash a ďalší obsah, no dá sa predpokladať, že zďaleka nie všetci fanúšikovia budú úplne spokojní.

Očakávané DLC s názvom Prey – Mooncrash, na ktoré nás vývojári lákali už pred nejakým časom nás zavedie na mesiac, no ak ste čakali plnohodnotný príbehový doplnok, potom si rovno nechajte zájsť chuť. Miesto toho ide o roguelite záležitosť odohrávajúcu sa po udalostiach pôvodnej hry, v ktorej sa vžijete do roly novej postavy, hackera Petra. Hlavným lákadlom rozšírenia má byť to, že každá hra má byť úplne iná. Úlohy, rozmiestnenie nepriateľov, ale aj loot, to všetko sa bude meniť, čo malo zaručiť potenciálne nekonečnú hrateľnosť. Aj keď nejde o fanúšikmi žiadaný príbehový obsah, určite ich poteší aspoň to, že DLC je už v tomto momente dostupné k zakúpeniu.

Okrem toho hru bezplatne doplnili aj tri nové režimy – Story Mode, Survival Mode a New Game+. Story Mode bude určený pre hráčov, ktorí si chcú skôr vychutnávať príbeh na úkor výzvy, kým Survival Mode ešte výraznejšie zvýši celkovú obtiažnosť a budete si musieť sledovať aj ukazovatele kyslíka, či krvácania. No a New Game+ by mal ponúknuť novú výzvu pre tých, ktorí už hru pokorili.

V lete hru navyše doplní aj multiplayerové DLC nazvané Typhon Hunter, v rámci ktorého sa ľudskí hráči postavia, proti hráčom so schopnosťami mimimikov. To zahrnie niekoľko režimov pre virtuálnu realitu, vrátane escape room TranStar VR, kde budete riešiť hádanky na stanici Talos I. Virtuálnu realitu bude, pochopiteľne, podporovať aj samotný mód Typhoon Hunter.

Komentuj!