Register

A password will be e-mailed to you.

Po EA a Microsofte nám svoje novinky bude chcieť predstaviť aj spoločnosť Bethesda. Tá má pod palcom množstvo skvelých značiek, spomeňme napríklad Doom, The Elder Scrolls, Wolfenstein a to je iba zlomok. Čo za novinky nám teda spoločnosť predvedie?

Začneme tým. čo už vieme a máme potvrdené. S istotou na tlačovej konferencii uvidíme nový Fallout 76, ktorý sa síce ukázal aj na tlačovke Microsoftu, no na poriadny gameplay stále čakáme. Chýbať nebude ani nedávno oznámený post-apokalyptický Rage 2. Túto dvojicu by malo doplniť DLC pre minuloročný Prey, o ktorom vieme, no potrebujeme k nemu podrobnejšie informácie. Svoj priestor podľa všetkého dostane aj The Elder Scolls Online, keďže iba pred pár dňami vyšlo rozšírenie Summerset i na konzoly. Chýbať nemusí ani legendárny Quake s najnovším prírastkom v podobe Quake Champions. Zabúdať nemôžeme ani na Wolfenstein II: The New Colossus, ktorý sa koncom tohto mesiaca pozrie na Nintendo Switch, takže pravdepodobne uvidíme nejaké nové zábery aj z cestovnej verzie tejto hry.

Čo sa týka dohadov a špekulácií, takmer s istotou uvidíme Doom 2. O ňom sa hovorí už dlhšie, dokonca o ňom nedávno padla nepriama zmienka v jednom rozhovore, takže pokračovanie kultovej first person strieľačky berieme za hotovú vec. Veľkým prekvapením by bolo oznámenie The Elder Scrolls VI (hovorí sa o podtitule Valenwood), no od prvého vydania The Elder Scrolls V: Skyrim ubehlo už sedem rokov, takže práve tu by mohla Bethesda vytiahnuť eso z rukávu. Bude to tak? Dozvieme sa 11. júna o 3:30 nášho času, no Bethesda už dopredu avizovala, že nás čaká o poznanie bohatšia show než minulý rok.

Komentuj!