Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte počas minuloročnej konferencie E3 sa objavili špekulácie o novej hre od štúdia Bethesda Softworks. Začalo to tým, že užívateľ diskusného fóra 4chan tvrdil, že je oboznámený s plánmi Bethesdy. Neskôr Todd Howard osobne spomenul, že štúdio vytvára dve hry, ktoré majú byť dokonca väčšie než čokoľvek čo Bethesda dovtedy vytvorila. Viac sme o tom písali tu.

Aj napriek prebehnutej konferencií, či zverejnenému teaseru však vieme toho o novej hre Starfield veľmi málo. Jasné je jedine to, že pôjde o sci-fi hru a prvý titul od Bethesdy, ktorý sa bude odohrávať v novom univerze po vyše 25. rokoch. Tvorcovia takisto spomenuli, že pôjde o príbehovú singleplayerovú hru. Minulý rok však bolo naznačené, že pôjde o veľký titul, čo by mohlo znamenať, že žiadny online režim hra nebude ani obsahovať. Klebety naznačujú, že pôjde o kombináciu FPS a RPG, čo vzhľadom k hrám doteraz vydávaných Bethesdou môže byť celkom možné. Objavujú sa aj teórie, ktoré tvrdia, že by titul mohol byť nejakým spôsobom napojený na univerzum Fallout.

My vám tu aspoň prinášame teaser na hru, keďže to je jediný oficiálny zdroj, ktorý nám o hre môže aspoň niečo naznačiť. Dátum vydania hry, ani platformy, na ktorých bude hra dostupná neboli doposiaľ zverejnené.

Komentuj!