Register

A password will be e-mailed to you.

Battlefield V sa len nedávno dočkal oficiálneho predstavenia a prvý trailer rozdelil základňu fanúšikov na dve strany. Jednej sa podoba hry páčila, iní začali ju odsudzovať. Čo všetko ponúkne druhá svetová vojna v podaní EA DICE?

V Battlefield V sa síce dostaneme do obdobia druhej svetovej vojny, no rozhodne netreba očakávať výraznú inšpiráciu učebnicami dejepisu. Hra sa zameria najmä na upravovanie zbraní, charakterov a na svojský štýl boja. Chýbať nebudú ani rôzne dopravné prostriedky, s ktorými budeme môcť ničiť všetko naokolo. Hra nás zavedie na bojiská v rôznych kútoch sveta a lokalitách, medzi ktorými nájdeme rozpálené púšte, studené hory, či mestečko v troskách.

Okrem toho nás neminie ani momentálne obľúbený Battle Royale mód, takže hra nebude v tomto smere zaostávať za Call of Duty: Black Ops 4, kde tento režim taktiež nebude absentovať. Do Battlefield V sa však dostane až po vydaní, pričom podľa slov autorov ponúkne obrovské prostredie, doplnené veľkým množstvom zbraní. Ani tu nebudú chýbať dopravné prostriedky a tímové hranie. Battlefield V vychádza 19. októbra 2018 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: tlačová konferencia EA Play

Komentuj!